Nu er voor je kleintje Nutramigen* LGG® is voorgeschreven voor zijn/haar koemelkallergie, kan het zijn dat je enkele vragen hebt over deze flesvoeding.

Nutramigen* LGG® is een intensief gehydrolyseerde flesvoeding op basis van caseïne die wordt gebruikt als dieetvoeding bij zuigelingen met milde tot matige koemelkallergie. Het is hypoallergeen, wat betekent dat het speciaal is geformuleerd om bij de meeste zuigelingen met koemelkallergie geen allergische reacties te veroorzaken. Nutramigen* LGG® is een voeding voor medisch gebruik en mag alleen worden gebruikt onder toezicht van een professionele zorgverlener.

Nutramigen* LGG® is de enige hypoallergene flesvoeding die Lactobacillus rhamnosus GG (handelsbenaming LGG®), een uitgebreid onderzochte vriendelijke bacterie, bevat. Nutramigen* LGG® heeft aangetoond dat het de aanpak van koemelkallergie verbetert, waardoor zuigelingen sneller kunnen terugkeren naar normale voeding dan met Nutramigen zonder LGG®.

 

 

Er is flesvoeding aangepast aan drie leeftijdsgroepen verkrijgbaar:

  • Nutramigen* 1 LGG® heeft een volledige voedingswaarde en kan dus worden gebruikt als enige voedingsbron vanaf de geboorte tot 6 maanden
  • Nutramigen* 2 LGG® is geschikt voor zuigelingen vanaf 6 maanden als onderdeel van een gemengd dieet
  • Nutramigen* 3 LGG® is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar als onderdeel van een gemengd dieet

Marktleider

Nutramigen* LGG® van Mead Johnson Nutrition is marktleider voor de aanpak van koemelkallergie. Nutramigen is de eerste flesvoeding voor zuigelingen die voor koemelkallergie werd ontwikkeld. Lees meer over onze geschiedenis.

 

 
MJN-claim gedeeltelijk gebaseerd op gegevens van de goederenmeetservice van Nielsen voor Flesvoeding voor baby’s en kinderen met speciale formules — CMA, in 23 landen gedurende een periode van 12 maanden die eindigde in december 2015. © 2016 The Nielsen Company.