Nu er voor je kleintje Nutramigen* PURAMINO* is voorgeschreven, kan het zijn dat je enkele vragen hebt over deze flesvoeding.

Nutramigen* PURAMINO* is een flesvoeding op basis van aminozuren en kan worden gebruikt als dieetvoeding bij baby’s en kinderen met ernstige koemelkallergie en meervoudige voedselallergieën. Het is hypoallergeen, wat betekent dat het speciaal is geformuleerd om bij zuigelingen met koemelkallergie en meervoudige allergieën geen allergische reacties te veroorzaken. Nutramigen* PURAMINO* is een voeding voor medisch gebruik en mag alleen worden gebruikt onder toezicht van een professionele zorgverlener.

Nutramigen* PURAMINO*, dat is ontworpen om de nodige voedingsstoffen te verschaffen die normale groei en ontwikkeling ondersteunen, kan worden gebruikt als enige voedingsbron tot 6 maanden en als onderdeel van gemende voeding vanaf 6 maanden.

Gecertificeerd halal en kosher

Alle bestanddelen van Nutramigen* PURAMINO* en het productieproces voldoen aan de vereisten om als halal en kosher te worden gecertificeerd. De certificaties komen van twee internationaal erkende instanties: IFANCA en de Orthodoxe unie.